Het Futech-aanbod

Een Futech-zonnepaneleninstallatie is niet zomaar een installatie!

Elk zonnepaneel dat wij op uw dak plaatsen, wordt eerst uitvoerig volgens het QC Futech lastenboek getest.

Verder rusten wij uw installatie uit met productinnovaties zoals de rendementsverhogende PIDbox, thuisbatterij iLubat en energiemonitor Smappee.

Op deze manier is uw installatie vanaf dag 1 compleet en haalt u er tijdens de volledige levensduur het maximale rendement uit!


Teamfoto Futech

Zonnepanelen bij Futech

Wanneer u zonnepanelen aankoopt bij Futech garanderen wij u een volledige service van a tot z.

Door zijn ingenieursbenadering staat kwaliteit voor Futech steeds op de eerste plaats. Daarom werken wij niet met de goedkoopste zonnepanelen, maar wel met de beste.

Op deze manier bent u bij Futech steeds verzekerd van de beste investering!


Referenties zonnepanelen


Voordeel terugdraaiende teller

Als particuliere zonnepaneleneigenaar in Vlaanderen kan u nog 15 jaar genieten van het voordeel van de terugdraaiende teller, op voorwaarde van plaatsing vóór 1 januari 2021.

Dit houdt in dat uw meterstand stijgt wanneer u elektriciteit van het net verbruikt, maar daalt wanneer u overtollige elektriciteit op het net injecteert. Uw eindafrekening gebeurt op basis van het verschil tussen de afgenomen en geïnjecteerde hoeveelheid elektriciteit. Indien u meer produceert dan verbruikt, wordt uw factuur opgemaakt alsof u niets verbruikt hebt.

terugdraaiende teller foto


Nog 15 jaar genieten van voordeel terugdraaiende teller? Vraag snel uw offerte aan!

Vanaf 1 januari 2021 kan u als eigenaar van een nieuwe zonnepaneleninstallatie niet langer genieten van het voordeel van de terugdraaiende teller. Loop dit voordeel niet mis en vraag tijdig uw offerte aan!
Zonnepanelen kopenZonnepanelen hurenSchade of verhuis zonnepanelenAanvullende diensten zonnepanelen
Akkoord privacybeleid
Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hier mee akkoord