Premium Deals Futech Home

Wanneer u zonnepanelen bij Futech Home aankoopt, kan u genieten van onze schitterende Premium deals.

Mis deze unieke kans niet!

Futech Home aanbod 2021

Omvormer SMA

✓ 10 jaar garantie op omvormer

Wanneer u nu zonnepanelen bij Futech Home aankoopt, kan u tijdelijk genieten van een productgarantie van 10 jaar op de omvormer in plaats van de gebruikelijke 5 jaar.

Facultatief kan u ervoor kiezen om de productgarantie van uw omvormer te verlengen tot 20 jaar en dit voor een meerkost van 500€ (excl. btw).


✓ Inclusief reiniging zonnepanelen

De aankoop van zonnepanelen bij Futech Home is inclusief reiniging van uw panelen. Met onze tegoedbon bij uw offerte kan u tot uiterlijk 2 jaar na aankoop uw zonnepanelen gratis laten reinigen door één van onze experts.

Deze actie geldt enkel bij aankoop van zonnepanelen (Eco Invest formule) bij Futech Home.

Reiniging zonnepanelen

PIDbox Mini iLumen

✓ Inclusief PIDbox

Bij aankoop van minstens 12 zonnepanelen ontvangt u gratis een PIDbox! Met dit toestel kan u panelen die met PID (Potential Induced Degradation) aangetast zijn regenereren. Zo verhoogt u het rendement van uw zonnepanelen en verlengt u bovendien hun levensduur.


✓ Inclusief iLubat 2.5

De aankoop van zonnepanelen bij Futech Home is inclusief de thuisbatterij iLubat 2.5 (capaciteit 2,5 kWh). Met dit batterijopslagsysteem realiseert u een hoger direct verbruik waardoor u gevoeliger bespaart op uw netkosten.

Omdat Futech Home een premium partner van iLumen is, geniet u bovendien van een productgarantie van 5 jaar op de iLubat in plaats van de gebruikelijke 2 jaar.

iLubat 2.5 transparant

iLusmart Klein

✓ Inclusief iLusmart

De aankoop van zonnepanelen bij Futech Home is inclusief de digitale energiemonitor iLusmart. Deze wordt gekoppeld aan uw digitale meter en kan op die manier uw verbruiksgegevens registreren.

Aan de hand van de iLusmart app kan u uw verbruiksgegevens gemakkelijk opvolgen en krijgt u gepersonaliseerde adviezen om uw direct verbruik te verhogen.


Ja, bezorg mij vrijblijvend een offerte op maat voor zonnepanelen inclusief Premium Deals!

Met onze Premium Deals kan u rekenen op volgende voordelen:

✓ 10 jaar garantie op omvormer

✓ Inclusief reiniging zonnepanelen

✓ Inclusief PIDbox

✓ Inclusief thuisbatterij iLubat 2.5

✓ Inclusief energiemonitor iLusmart
    ZonnepanelenOnderhoud zonnepanelenHulp bij schade of verhuis
    Akkoord privacybeleid
    Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hier mee akkoord