iLucharge
Time to take charge!

Met een slimme laadoplossing op uw bedrijfsterrein kunnen uw medewerkers en bezoekers op een betrouwbare, betaalbare en slimme manier hun elektrische of hybride voertuigen opladen.

De infrastructuur bestaat uit een laadmodule die wordt aangesloten op de bestaande elektriciteitskast of wordt geplaatst als bijkomende kast. Deze is verbonden met een vaste laadkabel die u gewoon uit de muur kan halen en in uw elektrisch voertuig kan steken om te laden.

De laadoplossing bevat alle standaard functies van een laadpaal en kan daarbovenop gekoppeld worden met het internet via Wi-Fi of ethernet. Aan de hand van die koppeling kan het vermogen dat naar uw voertuig gaat gestuurd worden.

Als u een zonnepaneleninstallatie hebt, kan u met de slimme laadmodus ervoor kiezen om enkel te laden wanneer u een overschot aan zonne-stroom heeft, die u normaal aan een goedkoop tarief op het net zet. Door enkel te laden in het geval van injectie kan u uiterst kostenefficiënt laden.

Hoe gaan we te werk?

Consultancy
Om u het juiste advies te kunnen geven, komen we langs om kennis te maken. We stellen een unieke aanpak voor die past bij uw wensen, bedrijfscultuur en strategische doelstellingen. Futech kijkt daarbij niet alleen naar de noden vandaag, maar ook op lange termijn.

Offerte op maat
Op basis van uw laadbehoeften en elektrische wagenpark maken we een offerte op met alle mogelijke laadsystemen en service.

Technische expertise
Op basis van een technisch meetverslag maakt ons team een duidelijk projectplan dat dient als basis voor een vlotte installatie. Onze techniekers installeren uw project zoals overeengekomen en controleren alle systemen.

Keuring & activatie
We verzorgen zelf de verplichte keuring van de laadpalen, is die in orde, dan activeren we de laadstations.

Start to charge!

huis

Split billing, facturatie aan de werkgever

De laadstations van Futech bieden de mogelijkheid tot een automatische terugbetaling van de thuislaadkosten. Voor wie nu over een tankkaart van de werkgever beschikt die alle brandstofkosten dekt, is split billing een volwaardig alternatief. Gebruik de iLusmart App voor een efficiënt beheer van het laadpunt, zo weet u exact hoeveel er thuis geladen werd en welk bedrag door de werkgever betaald wordt.

Futech-Product-20210202-web-048

Vraag een offerte aan op maat van uw bedrijf

    Akkoord privacybeleid
    Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hier mee akkoord