Ondernemersclub Tessenderlo Ham Frans Joosten

Sales Manager Futech nieuwe voorzitter Ondernemersclub Tessenderlo-Ham

Onze Sales Manager Frans-Joseph Joosten werd op donderdag 30 januari officieel ingehuldigd als de nieuwe voorzitter van Ondernemersclub Tessenderlo-Ham. Hij neemt de fakkel over van Natalie Vanderschaeghe (CEO Macobo – Stabo).

Ondernemersclub Tessenderlo-Ham (OCTH) telt vandaag zo’n 95 leden, die een 52-tal bedrijven en instellingen vertegenwoordigen.

“Toen mij gevraagd werd om de nieuwe voorzitter te worden heb ik dan ook niet lang moeten nadenken.  Ik ben zelf getuige geweest van de groei die we hebben mogen doormaken en kijk er enorm naar uit om hierin de komende tijd het voortouw in te mogen nemen”, reageerde onze Sales Manager tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie voor de overheidsdiensten en bedrijven van Tessenderlo en Ham.

Topomgeving Poort West-Limburg

“Tessenderlo en de regio errond is een topomgeving om te ondernemen. Er komen steeds meer mooie bedrijven en dynamische ondernemers bij en de succesverhalen zijn niet op één hand te tellen. Sinds kort mogen we dan ook met trots van Poort West-Limburg spreken.”

We wensen onze Sales Manager Frans-Joseph Joosten van harte proficiat. Op naar een succesvol voorzitterschap!

Fotogallerij

Meer van dit soort nieuws ontvangen?

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *