Kenniscentrum Futech

Welkom in het kenniscentrum van Futech! Heeft u een vraag over uw zonnepaneleninstallatie, Smappee, de PIDbox of ons rendementsplatform Mijn Futech? Klik dan op het gepaste icoontje voor een antwoord op de meest gestelde vragen.

Toch nog een vraag? Ons team staat voor u klaar! Contacteer ons via het nummer +32(0) 13 22 02 50 of stuur een mailtje naar service@futech.be .

Teamfoto Futech


Zonnepanelen algemeen

Zonnepanelen algemeen

In deze rubriek krijgt u een antwoord op al uw administratieve vragen over bijvoorbeeld uw factuur, de aanmelding van uw installatie, een verhuis,…

Zonnepanelen technisch

Zonnepanelen technisch

Vermoedt u een probleem aan uw zonnepanelen, uw omvormer of een ander onderdeel van uw installatie? Dan bent u in deze rubriek aan het juiste adres.

Smappee

Smappee - Monitoring

Met Smappee kan u de opbrengsten van uw zonnepanelen en het energieverbruik in uw woning opvolgen. Voor al uw vragen over Smappee kan u in deze rubriek terecht.

PIDbox

PIDbox algemeen

De PIDbox van onze partner iLumen verhoogt het rendement van uw zonnepanelen. De meest gestelde vragen over dit toestel vindt u terug in deze rubriek.

Mijn Futech

Mijn Futech evolutie

Klanten van Futech krijgen gratis toegang tot Mijn Futech. Voor alle vragen in verband met dit online rendementsplatform kan u in deze rubriek terecht.