G:\Gedeelde drives\DATA\Persoonlijke Folders\Thomas Voets\Opdrachten\Inspire Meeting\Inspire Meeting juli 2020\Foto's

Geslaagde Inspire Meeting en Teambuilding activiteit in veilig kader

Na een lange periode van lockdown omwille van de uitbraak van de COVID-19 pandemie, kwam het voltallige team van Futech op vrijdag 3 juli voor het eerst weer samen voor een Inspire Meeting en teambuilding activiteit. Dit alles gebeurde uiteraard met het nodige respect voor de nog steeds geldende ‘social distancing’ maatregelen.

Een foodtruck voorzag heerlijke hamburgers voor de hongerigen, waarna zaakvoerder Ismaël Ben-Al-Lal het woord nam voor de Inspire Meeting. Hij zoomde dieper in op de kernwaarden van Futech en haar partnerbedrijven. Ook ging hij met het team in dialoog over de gehanteerde aanpak tijdens de lockdown. Enkele nieuwe collega’s kregen tenslotte de gelegenheid om zichzelf kort voor te stellen.

De Inspire Meeting werd afgesloten met een welverdiende huldiging voor Frans-Joseph Joosten, die zijn tiende verjaardag als Sales Manager van Futech mocht vieren en hiervoor uitvoerig in de bloemetjes werd gezet.

Futech Cup

De namiddag werd afgesloten met enkele ludieke teambuilding activiteiten, die deel uitmaken van de Futech Cup.

Naar het goede voorbeeld van de immens populaire Container Cup, zullen de leden van de werkgroep Teambuilding tijdens de komende weken op zoek gaan naar de collega die tijdens de verschillende proeven het best uit de verf komt.

Aan originaliteit bij de eerste proeven alvast geen gebrek, want wat denkt u nu zelf van een potje PIDbox vissen of iLubat heffen…?

Fotogallerij

Meer van dit soort nieuws ontvangen?

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *