Futech Tessenderlo

Futech biedt u zonnepanelen aan waarvoor u zelf niets hoeft te investeren.

U wil met zonnepanelen mee profiteren van de gratis energie die de zon elke dag geeft, maar de investeringskost voor een installatie schrikte u tot nu toe af?
Futech kan u helpen!

Futech bood in het verleden aan particulieren al eens zonnepanelen aan op basis van een huurprincipe. Voor een vast bedrag per maand, dat lager lag dan de energiekost, plaatste Futech een zonnepaneelinstallatie op uw dak voor 20 jaar. Men bespaarde zo al vanaf de eerste maand tientallen euro’s, zonder hier zelf voor te hoeven investeren.

Vandaag kunnen we u meedelen dat Futech opnieuw start met een huurconcept.

U investeert niets, Futech bekostigt een zonnepaneelinstallatie die uw huidige elektriciteitsverbruik dekt (indien er voldoende dakoppervlakte aanwezig is). Voor de installatie betaalt u dan maandelijks een bedrag dat in vergelijking met de laagste stroomprijs, nog steeds goedkoper is, en dit gedurende 20 jaar. Na 20 jaar zijn de panelen van u, en kunnen deze nog eens een 10 tot 20 jaar opbrengst leveren. Het maandelijks bedrag hangt af van de formule die u kiest.

Fix

We kijken eerst en vooral naar hoeveel opbrengst de installatie jaarlijks zou geven. Dit vermenigvuldigen we met de goedkoopste stroomprijs op de markt (terug te vinden op de website van de VREG). Futech geeft u op deze stroomprijs wel een korting van 5%! We hebben dan het goedkoopst mogelijke bedrag dat u jaarlijks zou betalen aan uw leverancier, maar dan wel met 5% korting. Dit delen we door 12, en dat is het maandelijkse huurbedrag voor de installatie. Dit bedrag staat vast gedurende 20 jaar! Juist daarom zal u elk jaar meer en meer besparen op uw energiefactuur, omdat stroom natuurlijk elk jaar duurder wordt, tot zo’n 7% per jaar.

 

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *