Bedrijfsbezoek Reynders Verwimp Futech

Bedrijfsbezoek met rondleiding voor gouverneur Reynders en burgemeester Verwimp

Op maandag 18 maart kreeg Futech het bezoek van Limburgs gouverneur Herman Reynders en burgemeester van Tessenderlo Fons Verwimp (SP.A). Zij werden voor een bedrijfspresentatie met rondleiding ontvangen door zaakvoerders Ismaël Ben-Al-Lal en Pieter Vangeel.

Tijdens hun bezoek kregen de gouverneur en de burgemeester de nodige toelichting bij de werking van Futech en zusteronderneming iLumen. Ook maakten zij kennis met de unieke productformules van Futech en innovatieve oplossingen zoals de rendementsverhogende PIDbox en thuisbatterij iLubat.

Met gepaste trots lichtten zaakvoerders Ismaël en Pieter tenslotte ook al een tipje van de sluier op over de nieuwe productinnovaties die momenteel binnen de R&D-afdeling van Futech ontwikkeld worden.

Gehandtekende PIDbox

Aan het einde van hun bezoek toonden de gouverneur en de burgemeester zich bereid om met veel plezier een PIDbox te handtekenen.

Bedrijfsbezoek Reynders Verwimp Futech

Futech wenst gouverneur Reynders en burgemeester Verwimp te bedanken voor hun interesse in onze onderneming en hun enthousiasme tijdens hun bezoek.

Fotogallerij

Meer van dit soort nieuws ontvangen?

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *