Aanvullende diensten

Aanvullend op haar zonnepanelen biedt Futech Home in samenwerking met enkele partners specifieke energievriendelijke oplossingen aan.

Het betreft toepassingen voor ventilatie, verwarming en vochtbestrijding alsook totaaloplossingen voor volledige concepten.

Herstellingen zonnepanelen Futech

Ventilatie Futech Home

Ventilatie

Het inbouwen van ventilatiesystemen in woningen is een relatief nieuw gebruik. Sinds 2006 is de plaatsing ervan verplicht bij nieuwbouwwoningen en grondige renovaties. Deze verplichting kwam er doordat de isolatienormen voor nieuwe woningen steeds strenger werden.

U kan uw huis regelmatig ventileren door het opzetten van ramen en deuren, maar dit leidt tot warmteverlies en een ongelijkmatige verdeling van zuivere lucht. Een ventilatiesysteem is een ideale oplossing voor dit probleem. Een dergelijk systeem zal niet enkel de gezondheidstoestand in de woning bevorderen maar ook vochtproblemen en muffe geurtjes tegengaan.


Verwarming

De belangrijkste energiepost in een woning is nog steeds de centrale verwarming. Deze is gemiddeld genomen verantwoordelijk voor zo’n 50 tot 75% van het totale huishoudelijke energieverbruik. Het is vandaag dan ook erg belangrijk om uw woning op een zo milieuvriendelijke en energiezuinige manier te verwarmen!

Uw keuze voor een bepaald soort verwarmingstype zal voor een groot gedeelte het comfort in uw woning bepalen. Futech Home biedt met de gascondensatieketel en de warmtepomp twee verwarmingstechnieken aan die zowel milieuvriendelijk als ecologisch verantwoord zijn.

Verwarming Futech Home

Vochtbestrijding Futech Home

Vochtbestrijding

Een teveel aan vocht in de muren is niet enkel nefast voor het comfort van uw woning. Het resulteert ook in een hogere energiefactuur. Vochtige muren geleiden de warmte meer af naar buiten. Bovendien verbruikt men voor het opwarmen van vochtige ruimtes 20% meer dan nodig.

De belangrijkste reden waarom mensen afzien van de aankoop van een nieuwe woning is een vochtprobleem!

Bij Futech Home kan u gebruik maken van oplossingen voor zowel opstijgend als doorslaand vocht.


Geïnteresseerd in één van onze aanvullende diensten? Vraag uw offerte aan!